Träffa designkommittén på Planner 5D

„En community med inredningsdesigner som arbetar på Planner 5D

UPPDRAGKommitténs uppdrag är att förenkla hemförbättring och inredningsdesign och göra det intuitivt för alla användare.

Våra designer arbetar med produkt- och utvecklingsteam så att alla användare får tillgång till de senaste designtrenderna och produkterna för att skapa sitt drömhem. De skapar även engagerande och utbildande innehåll på Planner 5D:s designskola, blogg och YouTube-kanal.

Huvudinredningsdesigner

Evelina Juzėnaitė

Evelina hjälper Planner 5D-communityn att lära sig om inredningsdesign och hemförbättring. Hon tar hand om inredningsdesignteamet och organiserar designskolan och veckans designtävlingar. Dessutom har Evelina ett nära samarbete med produktteamet så att Planner 5D är redo att uppfylla användarnas behov.

Anställ Evelina
Alice Moszczynski
Inredningsdesigner

Alice Moszczynski

Alice är en inredningsarkitekt baserad i Rockaway Beach, NY. Hon fokuserar på att skapa effektfulla och hållbara interiörer för samhällsorganisationer, med ett särskilt fokus på ansvarsfull design. Med en varierad bakgrund, inklusive en BFA från Rhode Island School of Design och erfarenhet från välrenommerade företag i New York, tillför hon en rik källa av inspiration till sitt arbete. Alice excellerar i att balansera designexcellens med projektledning, samtidigt som hon håller sig inom tidsramen och budgeten samt hanterar kundförväntningar på ett föredömligt sätt.

Anställ Alice
Alexandra Cooper
Inredningsdesigner

Alexandra Cooper

Alexandra påbörjade sin professionella resa som arkitekt efter att ha tagit examen från Universidad ORT Uruguay, och senare studerade hon en MBA vid Universidad Politécnica de Madrid.

Emellertid är hennes sanna passion inom inredningsdesign, och särskilt E-design, där hon älskar att hjälpa människor från hela världen att förverkliga sina drömhem.

På Planner 5D arbetar hon direkt med kunderna som deras främsta referens inom design, där hon ger dem nya idéer och hjälper dem att visualisera sin vision.

Anställ Alexandra
Inredningsdesigner

Monika Drazdauskaite

Monika inledde sin professionella resa som inredningsdesigner när hon tog kandidatexamen i Business and Marketing Management på VGTU. Hon strävade efter en karriär som designer på KTMC genom att kombinera utbildningen med hennes passion för inredningsdesign. På Planner 5D hjälper hon innehållsteamet med kreativa idéer för inredningsdesign, förbereder videor för användarcommunityn och jobbar med veckans designtävlingar.

Anställ Monika
Inredningsdesigner

Natasha Frolova

Natasha har ett nära samarbete med forsknings- och utvecklingsteamet för att se till att plattformen är värdefull och erbjuder användbara funktioner till användarcommunityn. Hon jobbar även med veckans designtävlingar som hjälper Planner 5D-användare att förbättra sin designtalang och utveckla rumstänkandet.

Anställ Natasha

Inredningar som skapas av designkommittén på Planner 5D