Om oss

Planner 5D ger alla möjligheten att skapa professionella planritningar och designer för hem, landskap och kontor.

Skapa ett utrymme som du alltid drömt om, oavsett om du är en talangfull designer eller bara en nybörjare.

Med vårt intuitiva verktyg kan du experimentera med olika delar av hemplanering och se resultaten i imponerande 2D-ritningar och 3D-visualiseringar, eller ta en Virtual Reality-tur genom ditt projekt.

Lär dig nya färdigheter med vår skola för heminredning.

Vår berättelse

Vi startade det här projektet för att hjälpa icke-professionella att visualisera sitt framtida hem med enkla verktyg. Med flera års erfarenhet inom utveckling av programvara för inredning och arkitektur insåg vi att inte alla har råd att betala ett företag eller tid för att grundligt undersöka vilka man ska anlita.

Vi lyckades införa funktionaliteten från branschledande designverktyg på vår plattform. Bara inom några år har vi växt från ett litet nystartat företag med några entusiaster till en stabil tjänst med över 64 miljoner användare och fler än 300 miljoner heminredningsprojekt har skapats.

Idag har vi ett stort team. Vårt högkvarter är i Vilnius i Litauen, men du kan använda vår tjänst på vilken plats som helst med en bra internetanslutning, på mobil enhet eller på dator.

Träffa teamet

Vårt uppdrag är att automatisera hemförbättringsuppgifter genom att använda teknik och bli en pålitlig tjänsteleverantör för icke-professionella användare. Dessa utmanande uppdrag kräver mycket energi, entusiasm och kunskap. För att uppfylla vårt uppdrag på bästa möjliga sätt samarbetar vi med över 50 fantastiska människor från 8 länder.

Aleksej Sjeremetjev
medgrundare, CPO

Aleksej har en obeveklig energi för innovation och en passion för att hitta bekväma designlösningar. Nya produktidéer, företagsrelationer och nöjda kunder är Aleksejs huvudprioriteter.

Andrej Ustiugov
VD

Andrej har anslutit till teamet med sin omfattande erfarenhet inom företagsledning, finans och företagsutveckling. Andrej fokuserar på att utöka Planner 5D som företag och expandera till nya marknader.

Olga Sjeremetjeva
Juridisk chef

Olga ger teamet en enastående känsla för detaljer och tar hand om allt som har att göra med juridik. Hon fokuserar på att marknadsföra en ansvarsfull utveckling av 5D Planner globalt och jobbar med att se till att nationella lagar och bestämmelser efterlevs.

Evelina Podvorska
Huvudansvarig inredningsdesigner

Evelina hjälper Planner 5D-användare att lära sig inredningsdesign och hemförbättring. Hon tar hand om designskolan och veckans designtävlingar. Dessutom har Evelina ett nära samarbete med ingenjörsteamet så att produkten är uppdaterad för att uppfylla användarnas behov.

Matt Krivasjein
Marknadsföringschef (CMO)

Matt har i uppdrag att sprida kunskapen om Planner 5D globalt och se till att vår användarcommunity får ut mesta möjliga av plattformen. Hans viktigaste prioritet är att hjälpa alla att designa sitt drömhus.

Gå med i vår internationella community

Våra produkter gör det lättare att planera en bättre bostadsyta till personer från olika bakgrunder, åldrar och erfarenhetsnivåer.

I vår stora värld finns det minst en Planner 5D-användare i vartenda land. Vår community inkluderar alla från vanliga hemägare och personer som är villiga att börja renovera, till professionella inredningsdesigners som jobbar med kommersiella projekt. Tänk på ditt hem och använd Planner 5D för att visualisera dina idéer.

Kolla in lediga tjänster Ta kontakt